Impresszum

Delock , márkája

Tragant Handels- und Beteiligungs GmbH
Beeskowdamm 13/15
14167 Berlin

. Telefon 030 - 84 59 08 - 0 E-mail info@delock.de Ügyvezető Dipl.- Ing. Ahmad Ebrahimi General Manager Azar Bayegi Joghatóság Berlin, HRB 45788, AG Berlin-Charlottenburg ÁFA-szám DE 156 330 245 WEEE reg. sz. DE 893 949 95
According to the WEEE directive, member states are obliged to collect data on WEEE and transmit them to the commission. You can find the data here:
https://www.bmu.de/themen/wasser-abfall-boden/abfallwirtschaft/statistiken/elektro-und-elektronikaltgeraete/
Megvalósítás Webmaster Tragant Handels und Beteiligungs GmbH Szerzői jog A tartalom és grafika bármilyen formájú reprodukálása és sokszorosítása, még kivonatosan is, illetve a dizájn utánzása bármilyen formában, még részben is, a jogbirtokos kifejezett engedélye nélkül tilos. A jogsértés büntetendő. Felelősség-kizárási nyilatkozat A tartalom alapos ellenőrzése ellenére nem vállalunk felelősséget a külső hivatkozások tartalmáért. Kizárólag adott üzemeltetőik felelősek a hivatkozásban szereplő oldalak tartalmáért. A márkanevek az adott tulajdonosok birtokában vannak. Adatkezelési nyilatkozat A Tragant GmbH ésszerű kereteken belül arra törekszik, hogy a weboldalon helyes és teljes információt szolgáltasson. A Tragant GmbH azonban nem vállal felelősséget vagy jótállást arra, hogy a weboldalon szolgáltatott információ naprakész, pontos és teljes. Ezt a weboldalon lévő közvetlen, illetve közvetett hivatkozásokra is érvényes. A Tragant GmbH nem vállal felelősséget az ilyen hivatkozások révén elért Tragant GmbH weboldalak tartalmáért. A Tragant GmbH fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa vagy módosítsa a szolgáltatott információt. A beszerzett adatokat a Német Szövetségi Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kell felhasználni és tilos harmadik félnek továbbadni.
A weboldal tartalma szerzői jogok által védett. A szerzői jog értelmében a szövegek, képek és grafikák tárolása, szerkesztése és sokszorosítása előzetes írásos engedély hiányában tilos.
A Tragant GmbH nem felel a weboldalon szolgáltatott információ használata által közvetlenül vagy közvetve okozott károkért, beleértve a profit elmaradását.