Oznaka

Delock , marka

Tragant Handels- und Beteiligungs GmbH
Beeskowdamm 13/15
14167 Berlin

. Telefon 030 - 84 59 08 - 0 E-pošta info@delock.de Generalni direktor Dipl.- Ing. Ahmad Ebrahimi General Manager Azar Bayegi Nadležni sud Berlin, HRB 45788, AG Berlin-Charlottenburg ID PDV-a br. DE 156 330 245 WEEE reg. br. DE 893 949 95
According to the WEEE directive, member states are obliged to collect data on WEEE and transmit them to the commission. You can find the data here:
https://www.bmu.de/themen/wasser-abfall-boden/abfallwirtschaft/statistiken/elektro-und-elektronikaltgeraete/
Realizacija Webmaster Tragant Handels und Beteiligungs GmbH Prava vlasništva Umnožavanje i kopiranje na bilo koji način, čak i djelomično, sadržaja i slika te imitacija dizajna, čak i dijelom, bez izravnog dopuštenja vlasnika autorskog prava nisu dozvoljeni. Ako to prekršite, uslijedit će tužba. Obavijest o odgovornosti Unatoč pažljivoj kontroli sadržaja, ne preuzimamo odgovornost za sadržaj vanjskih poveznica. Za sadržaj stranica na koje vode poveznice odgovorni su samo njihovi vlasnici. Vlasnici trgovačkih naziva odgovorni su za njih. Politika privatnosti Tragant GmbH trudi se, u razumnim okvirima, iznijeti točne i potpune informacije na ovoj stranici. Međutim, Tragant GmbH ne preuzima odgovornost i ne jamči da su informacije na ovoj stranici nove, točne i potpune. To se odnosi i na izravne i neizrave poveznice na ovoj mrežnoj stranici. Tragant GmbH nije odgovoran za sadržaj na mrežnim stranicama Traganta GmbH koje ste otvorili preko takvih poveznica. Tragant GmbH zadržava pravo promijeniti ili nadopuniti uređene informacije bez prethodne obavijesti. Prikupljeni podatci rabit će se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka Savezne Republike Njemačke i neće se prosljeđivati trećim stranama.
Sadržaj na ovoj mrežnoj stranici zaštićen je autorskim pravom. Zbog autorskog prava, pohranjivanje, uređivanje i umnožavanje tekstova, slika ili grafika bez pismenog dopuštenja nisu dozvoljeni. Tragant GmbH nije odgovoran za izravnu ili neizravnu štetu, uključujući gubitak zarade, koja je nastala zbog uporabe informacija s ove mrežne stranice.